Projekt

Pågående projekt

På Stora Brunnsvik är det alltid något på gång, här blir du uppdaterad på det senaste!

Bonnierska stugan

Just nu är renoveringen av Bonnierska stugan i full gång. Interiören är ljus och stilen är tidsenlig med trägolv, öppen spis och nytt, fint kök med moderna vitvaror. Huset är på sex rum och kök och ytan är strax över 150 kvadratmeter. Med sin trädgård, oemotståndliga sjöutsikt och sköna interiör har det här huset alla möjligheter för sig. Den 1 juli ska Bonnierska stugan vara klart och då kan vi hälsa vår första hyresgäst välkommen!

Om du är intresserad av att hyra Bonnierska stugan – ställ dig i LudvikaHems bostadskö!

15 nya lägenheter planeras!

15 nya lägenheter planeras i Röda Nästet. Huset är tre våningar och ligger nästan mitt i Stora Brunnsvik med utsikt över sjön Väsman. Lägenheterna kommer ha varierad storlek – både ettor, tvåor och treor – alla med öppen planlösning och balkong eller uteplats. Projektet är precis i startgroparna och därför kan vi inte än ge något inflyttningsdatum.

Om du är intresserad av att hyra en lägenhet i Röda Nästet – ställ dig i LudvikaHems bostadskö!

konferens_blomma

Snart kan vi erbjuda över 50 sovplatser i härlig miljö!

Sedan 2015 har vi hyrt ut möblerade övernattningsrum på Stora Brunnsvik. Vi började med att göra i ordning ”Milan” med sex enkelrum och åtta dubbelrum samt ”Kolet” som ett allrum med pentry och plats för att både att äta och umgås. Vi märkte rätt snart att  större sällskap efterfrågade rum, så nu är vi i full gång med att dubblera våra platser och erbjuder ännu ett hus ”Hyttan”. Med det kan vi ta emot över 50 gäster samtidigt. I början av juni är projektet klart!

Här kan du läsa mer om våra rum!