VD-har-ordet

VD har ordet

Ulf Rosenqvist, VD för Stora Brunnsvik AB

 

Stora Brunnsvik – en av de finaste platserna i Dalarna!

Stora Brunnsvik är en otroligt vacker plats i en liten by utanför Ludvika. Redan första gången jag besökte den gamla anrika folkhögskolan såg jag möjligheten till något bra, vem vill inte bo eller arbeta på en plats med sjöutsikt, närhet till natur och bara tio minuters bilresa in till stan? Potentialen fanns.

2015 köpte Ludvika Kommunfastigheter AB folkhögskolan och vi bildade bolaget Stora Brunnsvik AB. På våren satte visionsarbetet igång och till hösten hade vi en färdig affärsplan med en vision om att Stora Brunnsvik ska bli ”En levande och vacker plats för alla människor”. För mig som VD för företaget är det viktigt att visionen känns bra, är trovärdig och att den ger en bild av vad vi vill åstadkomma – här tvekar jag inte en sekund.

Nu efter ett år har vi kommit en bit på väg. Vi har hyresgäster som trivs bra, snart är första bostaden klar och det börjar bli lite liv och rörelse på Stora Brunnsvik – precis som vi vill ha det! Utvecklingsarbetet kommer att pågå under en lång tid och det händer saker hela tiden. Vill ni uppdatera er, kika in på storabrunnsvik.se, här kommer vi skriva om våra pågående projekt och berätta så mycket vi bara kan om vad som händer och sker!

Framtiden för Stora Brunnsvik ser ljus ut och jag tror och hoppas på att ni, liksom jag, tycker att Stora Brunnsvik är en av de finaste platserna i Dalarna!
Har ni inte varit där? Välkommen på ett besök!

Ulf Rosenqvist VD
Ludvika 160620

taklampa